top of page
Gräs textur

Trädgårdsskötsel

Med skötsel menar vi traditionella skötseluppgifter så som gräsklippning, vattning, ogräsrensning och det mesta som rör din trädgård. Vi kan utföra all skötsel återkommande enligt överenskommelse.

Oavsett om det handlar om att beskära träd, anlägga trädgårdar eller sköta om grönområden, kan du lita på att Waerns Trädgårdsservice levererar en pålitlig och kvalitativ tjänst.

Gräsklippning

Är ni i behov av gräsklippning på er villa eller semestertomt står vi på Waerns trädgård och service alltid redo att hjälpa er. Givetvis utför vi även trimning av kanter runt altaner, buskar samt träd för ett perfekt slutresultat. Vi kan antingen utföra gräsklippning med er befintliga trädgårdsutrustning eller med vår egen utrustning. Kanske behöver ni hjälp under en kortare period eller på regelbunden basis?  Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.

Altantvätt

Ogräsrensning

Känns det som ogräset tagit över era trädgårdsland eller rabatter? Oroa er inte. vi tar hand om jobbet åt er och ger er också handfasta tips på hur ni kan hålla rabatterna  i styr på ett effektivt sätt.  Vi utför även plattrensning.

Bortforsling av trädgårdsavfall

Har ni behov av bortforsling av större grenar och buskar kan vi även utföra detta.  All bortforsling av trädgårdsavfall körs till sortergård för återvinning på ett så hållbart sätt som möjligt.

Har altanen eller din uteplats blivit allt för svår att rengöra? Då kan vi även utföra en altan/terasstvätt till en av marknadens bästa priser.

 

Detta ingår vid en altantvätt:

 

  • Förbehandling av ytan

  • Effektiv rengöring av ytan

  • Impregnering av skonsam såpa.

 

 

Pris: Baseras på 30m2 altanyta: 2800:-

Kontakta oss för en kostnadsfri offert för just er uteplats.

Vill du få en prisuppgift och veta mer om vad vi kan hjälpa dig med? 

bottom of page